Informatie

Overzicht van het Uw woongedeelte

Onze B&B

is een schitterend gerenoveerd herenhuis uit 1903, dat volledig en zeer luxe is ingericht, gesitueerd aan een van de singels bij het kommelkwartier na de eerste stadsuitbreiding eind 1800 in het centrum van Maastricht en ligt op loopafstand van het Vrijthof (7 minuten) het centrale plein van Maastricht van waaruit alles gebeurd. Deze B&B is niet alleen een perfecte overnachtingsplaats voor een kort verblijf in Maastricht, maar ook een bijzondere locatie als je iets te vieren hebt. Het is ook een uiterst gepaste bed and breakfast  voor een langer durend luxe verblijf in deze prachtige stad. Een herenhuis met discrete klassieke aspecten en een modern design zorgen ervoor dat jij je in Mansion 6 onmiddellijk thuis voelt en dat het je aan niets ontbreekt. Tuin, terras, je eigen voordeur en geen lege ijskast. Helemaal voor jou alleen. De mansion bevindt zich op de begane grond (invalide toegankelijk) en is standaard voor 2 personen. 3 personen is mogelijk (40 € eenmalig). Op een steenworp afstand ligt het Koningin Emmaplein met busverbindingen naar alle richtingen. Een supermarkt, bakker, groenteboer, traiteur en een trendy restaurant liggen om de hoek. In de straat, voor de deur, kun je betaald parkeren tegen een dagtarief van 6,80 €.

Indeling

Impressie van de woonkamer van onze B&B
Woonkamer ensuite 50 m2 met volledig ingerichte moderne open keuken (o.a. eiland) met ijskast, gasfornuis, oven, magnetron en vaatwasser.
Slaapkamer ensuite 30 m2 met zitgedeelte.
Grote ommuurde stadstuin met terras en lounge set op het zuid westen.
Badkamer met twee gescheiden wastafels en extra vloerverwarming.
Separaat luxe toiletruimte.

slaapkamer

Voorzieningen

Internet (draadloos en bedraad)
Kabel TV (smart tv)
Netflix
Inpandige fietsstalling
Kolomventilator

Ontbijt

Wij serveren geen ontbijt maar je vindt wel een Lavazza espresso machine en bijbehorende Lavazza modo Mio koffie (espresso, crema, lungo, latte macchiato en cappuccino), waterkoker met bijbehorende theesoorten, fruit en dranken in het appartement.

Extra mogelijkheden

Extra beddengoed en handdoeken € 15 per keer (1 maal per week/bezoek gratis)
Extra schoonmaken € 30 per keer (1 maal per week/bezoek gratis)

Huis regels

Aankomst: 15:00 of later (In overleg)
Vertrek: tot 11:00
Niet roken (buiten wel: speciale lounge set)
Huisdieren niet toegestaan (i.v.m. allergie)

Colofon

Copyright © 2018 Herenhuis Hofhuizen
Hertogsingel 6
6214AD Maastricht, Nederland
Tel. +31 (0)43 3251718
Mobiel +31 (0)6 171 44 561
KVK-nummer: 14116102